Jobs in Marokko is sinds 2015 actief en heeft sindsdien enorm gegroeid tot een van de marktspelers in de rekruterings sector van Nederlandstaligen in Marokko. Met een klein team en een groot netwerk hebben wij al meer dan 300 kandidaten geholpen met het vinden van werk in Marokko.

Daarnaast begeleidt Jobs in Marokko werknemers bij hun eerste stappen in Marokko. Jobs in Marokko ziet zichzelf als intermediair tussen kandidaten en werknemers. We zijn er voor iedereen die van plan is om in Marokko te werken. Voor ondernemers en bedrijven uit Marokko met interesse in de Nederlandse, Belgische markt bieden we dezelfde service. Wij begeleiden onze partners in hun belangen in Marokko, België en Nederland.

Hieronder treft u een overzicht van de activiteiten van Jobs in Marokko:

  • Het werven en selecteren van kandidaten.
  • Het bieden van job coaching en mentoring.
  • Het verzorgen van matchmaking tussen ondernemers en bedrijven.
  • Het organiseren van seminars en bijeenkomsten over verschillende aspecten van het zakendoen met de Marokkaanse markt en over de kansen die Marokko biedt voor de diverse sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Juridische advisering voor zowel kandidaten als werknemers

Wilt u weten wat Jobs in Marokko nog meer voor u kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@jobsinmarokko.nl  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op