werken in marokko als vlaamstalige interessanter

Werken in Marokko interessanter voor Vlaamstalige

 

Dit jaar is de verhouding tussen Nederlanders en Vlamingen in de Marokkaanse werkmarkt aanzienlijk groter geworden. Steeds meer Vlamingen besluiten om de stap naar Marokko te nemen in tegenstelling tot de Nederlanders. In de vorige twee jaren waren er meer Nederlanders dan Vlamingen in Marokko met een verhouding van 65/35. Dit jaar is de verhouding 55/45 geworden.

 

Steeds meer werknemers zoeken uitsluitend naar Vlaamstalige

Door een evident cultuurverschil zoeken werkgevers vaker naar Vlaamstalige voor hun projecten in Marokko. Blijkbaar is er een groot verschil in spraak etiquette tussen deze twee demografieën. Nederlanders blijken botter te zijn in hun spraak wat de Vlamingen vaker weg schrikt. Alhoewel in het verleden voor werkgevers hier nauwelijks verschil in was stellen de klanten liever door een Vlaming geholpen te worden. Werkgevers zoeken dus steeds vaker naar uitsluitend Vlaamstalige.

 

Vlamingen besluiten eerder in Marokko te werken

Marokkaanse Vlamingen vinden het veel interessanter om in Marokko te werken. Reden hiervoor is doordat de recente aanslagen het voor hun aanzienlijk moeilijker heeft gemaakt om zich te integreren met het volk. Zij besluiten dan ook eerder om de stap naar Marokko te nemen en zich daar te vestigen.

 

 

 

 

 

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Marokko