Werkgevers

Werving en Selectie

De afgelopen jaren is het aantal werknemers die graag in Marokko willen werken toegenomen. Uw bedrijf zou dit multiculturele talent graag benaderen, maar weet niet goed hoe. Jobs in Marokko beschikt over een uitgebreid netwerk en kandidatenbestand en benadert nieuwe kandidaten op een persoonlijke manier. In samenwerking met onze consultants kunt u uw werving en selectie beleid afstemmen op uw doelgroep en ervoor zorgen dat de vacature door een werknemer wordt ingevuld conform de gestelde kwaliteiten en met de juiste competenties. .

Training en Coaching

Jobs in Marokko beschikt over een uitgebreid netwerk van hoog gekwalificeerde trainers en coaches die in staat zijn om het beste uit u huidige en toekomstige werknemers te halen. Onze service gaat echter verder dan enkel alleen trainingen. Zo organiseren wij voor u congressen en seminars, schrijven wij handboeken over commerciële vraagstukken, afnemen van enquêtes en meer.

Plaats uw vacature

Bent u geïnteresseerd in ons service en wenst u een vacature te plaatsen stuur ons een bericht en ontvang binnen 24 uur een offerte. Bezoek de contacteer ons pagina.